sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Nautitaan nukkumisesta!


Taas päästiin sunnuntaihin. Taisin olla yllättävän uupunut, koska ilman ongelmia nukuin tänään klo 15 asti. Huh! Jäi kouluhommat tekemättä. Mutta unihan tekee hyvää nuorelle ihmiselle. Sanovat.

Sen jälkeen juoksin läpi kaupungin Dunnes Storeen kumisaappaat vaan viuhuen. tuskin saattoi ääriviivoja ohikulkijat tarkentaa mun kulustani. Syy juoksemiseen oli väärin oletettu kaupan sulkemisaika. Mutta kuntoilukin on hyvästä. Sain juustokakun ostettua illan leffailtaa varten ja saatoin kävellä ihan rauhakseltaan kotiin.

Leffana katsoimme mitäpä muuta kuin Once:n. Oli mukava huomata siinä tuttuja maisemia, joita oli huomannut Dublinin reissulla. Ja elokuvaon vaan niin hyvä yhä uudestaan katsottuna. Vaikka osa kanssakatsojista ei ihan sen loistokkuudesta vaikuttunutkaan. Mutta minä pidän elokuvan elämänmausta.

Huomenna alkavan viikon aloittaminen vaatinee vähän varhaisempaa heräämistä kuin tänään sain suoritettua. Joten painun yöpuulle. YouTuben kautta kuunneltuani muutaman suosikkibiisin Once:sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti