tiistai 24. marraskuuta 2009

Kyllä näet aivan oikein!


Sillä siellä se on! Joulukuusi City Campuksella. Eikä ole suinkaan ainoa laatuaan. Näitä kuusia on monessa asunnossa. Bongailut alkoivat osaltani virallisesti tällä viikolla. Viime viikolla oli jo havaintoja jouluvaloista. Ja toki olen esitelyt pari kuvaa jo valmiustilassa olevista jouluvaloista kaupungin keskustassa. Tätä äityessäni ääneen päivittelemään sain kuulla, että 8.12. alkaen on virallinen joulukuusiaika. Ja, että tämä on kuulemma kovin aikaista, mutta ei tavatonta. Olen mykistynyt sekä sanaton.

Tänään olivat muun muassa Mary I:n henkilökuntaan kuuluvat lakossa. Lakko koski julkisia aloja, kuten sairaaloja jne. Kovin hyvin en asiaan perehtynyt. Minun arkeeni se vaikutti niin, että oli koko päivä vapaata. Sentään tiistaille perinteiset kuviot tanssin merkeissä toistuivat. Tanssiakin on enää kaksi kertaa. Niin se joulu vaan tulee. Taitaa olla tasan kuukausi aattoon.

3 kommenttia:

  1. Parhautta! Siniset valot ja kuusi! Tästä voisi inspiroitua. Mutta hei, mekin laitettiin joulu viikko sitten, voinet vetää omat johtopäätökset siitä sitten. Onneksi en ole todistamassa aatonaikaa täällä...

    VastaaPoista
  2. tuutko jouluksi suomeen?!

    -ellu

    VastaaPoista
  3. Hahaa! Toisaalta onhan se niin, että joulun odotus tekee joulun. Kun aatto on hetkessä ohi. Ja ihan hyvä Hanna, että juuri sinä et ole sitä todistamassa, joulua nimittäin, kämpässäsi.

    Ellu tosiaan joulu jää väliin tänä vuonna, mutta uuden vuoden jälkeen tulen käymään. Olen tässä riittävän kauan Irkkuiltuani huomannut, että tauko tulee tarpeeseen. :D

    VastaaPoista