perjantai 20. marraskuuta 2009

Tämäkin päivä on todistanut todeksi sen, että päivän saa kulumaan tekemättä yhtään mitään. Tai ei pidä vähätellä sitä, että kävin ruokaostoksilla Lidlissä kameran kanssa ja otin matkalla runsaasti kuvia. Tänään näet saimme myös kokea Irlantilaisen sään mahtavuuden. Aurinko paistoi täydeltä terältä taivaalta, joka ei tosin ollut ihan pilvetön. Mutta mahtavaa silti. Ja aurinko jaksoi odottaa koko aamupäivän minua ulkona.

Aloin viimein suunnittelemani sarjan kuvina: Hylätyt sateenvarjot Limerickissä. Paljastettakoon tässä kohtaa, että materiaalista ei ole ainakaan pulaa. Jää nähtäväksi mitä saan kasaan.

Alla oleva kuva on niin ikään matkalta Lidliin. Menin seikkailemaan sivukujille. Näet kuja, jolta kuva on otettu, on juuri sen näköinen, että sinne ei kannata mennä. Vaan minä olin reipas. Ei sieltä löytynyt oikeastaan muuta kuin tämä rautalangoilla ja aidoilla ympyröity teollisuusalue sekä kivan näköisiä maisemia.


Tässä odottaakin minua viikonloppu, joka on täynnä iirin opiskelua. Kyllä vähän harmittaa koko kieli. Ja sen lisäksi tämä irkkujen systeemi ilmoittaa kaikki asiat viime hetkillä. Kuten tämäkin tentti ja sen ajankohta kerrottiin meille viime maanantaina. Huh sanon vaan. Mutta aloin jo askarrella muistilappuja itselleni. Yhdessä on viikonpäivät, yhdessä kellonajat, yhdessä kuukaudet ja loput onkin sitten ajatuksen tasolla työn alla. Tosin eilen tunnilla historian osuudesta vastaava opettaja kertoi, että tenttiä on hyvin hankalaa repuuttaa, koska siitä ei ole iloa yhtään sen enempää hänelle kuin meillekkään. Jään odottamaan jännityksellä.

Myös mun kämppäkaverit luikkivat koteihinsa viikonlopuksi. Joten kelpaa taas olla. Tämä City Campus on siitä niin ihmeellinen paikka, että täällä eletään kuin kahdessa maailmassa, jotka on erit viikolla ja viikonloppuna.

Toivon viikonloppuni olevan tehokas niin opintojen kuin valokuvauksenkin suhteen.

2 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä Kaisa sanoa, et tätä blogia on ilo lukea :) Tässä alkaa itsekin haikailemaan ulkomaille täältä lintukodosta. No, maanantaina karistankin Suomen pölyt hetkeksi jaloista.

    Voisitko antaa jonkin näytteen iirin kielestä? Ihan vaan harjoittelun vuoksi... Muistan kun olin alkuvuodesta Walesissa, siellä törmäsi usein heidän kymrin kieleensä, jossa ei ollut oikein mitään tolkkua, mutta joka kuitenkin näytti kiinnostavalta.

    Tsemppii pänttäämiseen!

    VastaaPoista
  2. Varros vaan Jonna ja seuraava blogaus voi olla iirin kielellä. Ihan vaan harjoittelun vuoksi. Ja kieli Walesissa se vasta vaikeaa onkin. Saimme siitäkin näytteen, kiitos historianopettajamme. Ja ulkomaille kelpaa haikailla! Vaikka välillä täällä on vähän sellainen olo, että alkaa riittää tämä matkalaukkuelämä. Vaan edessä on vielä useampi kuukausi, joten ajatukset kotiin haikailusta kannattaa unohtaa ihan samantien. :D Ja aivan mahtavaa reissua sinne ihanaan paikkaan, jonne menet!

    VastaaPoista