keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Nimipäiviä

Tänään minua muistutettiin, että on nimipäiväni. Kiitos siitä kuuluu ensisijaisesti Liisalle, jonka siskolla sattuu olemaan sama nimi kuin minulla. Liisalla oli omansa viikon päivät sitten, joten juhlimme tänään molempien nimppareita lettujen ja omenasoseen sekä jäätelön eli hyviksi havaittujen tarjoilujen merkeissä. Lisäksi voitiin juhlia sitä, että huomenna on ainakin minun osaltani viimeinen tentti tälle lukukaudelle. Ja saatiin hyvä syy olla porukalla lukematta siiten. Ja olihan tänään toiseksi viimeinen tentti englannin vieraasta kielestä myös. Mutta kyllä nyt konkreettisesti tajuaa, että syksy oli ja meni.



Kerstin, Liisa ja Jenna lähdössä lukemaan iirin kielen historiaa klo 11.45 p.m. Joskushan sekin on aloitettava.



Täällä Limerickissäkin on kuulemma tulvia yliopiston seudulla. Me olemme täällä kukkulalla ihan hyvässä turvassa. Pitää mennä perjantaina katsomaan, jos tulvat ovat vielä tallella. Ennen ei kerkeä. Kuulemma tulvat ovat pahemmat kuin 50 vuoteen. Sateita on ollut niin paljon jatkuvalla syötöllä. Täytyy kyllä myöntää, että onhan täällä silloin tällöin vähän sadellut.

Illan lopuksi näin kuitenkin taivaalla mahtavan kuun sirpin täydellistä tummaa taivasta vasten. Lähdin hakemaan kameraani. Sillä välin pilvet olivat peittäneet kuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti