maanantai 2. marraskuuta 2009

Asunnostani löytyi hengenheimolainen.


Seuraavassa päiväni aikajanalle laitettuna:

3 am herään keittiöstä kuuluviin rikkoutuvien lasien ääniin

3.30 am herään kämppikseni avautumiseen, toiselle kämppikselleni siitä, että hän metelöi. Kyseessä metelöitsiä Francis ja avautuja Deidre.

8 am menen aamupalalle keittiöön. Vaan pääsenkin kahlaamaan lasinsiruihin ja kaljaan. Annan asian olla.

10.30 am Deidre tulee puhumaan aiheetsa eli siitä, että Francis käyttäytyy kuin kakara. Ja toteamme hänen aikansa aikustua tulleen. Joten ärsytyksestämme huolimatta lasinsirut jäävät lattialle.

2 pm Deidre hermostuu ja lakaisee sirpaleet sivuun.

8 pm Francis bongataan istumasta sohvalta telkkaria katsellen kaverinsa kanssa. Lasinsirpaleet ja kalja edelleen lattialla. Deidre vetää palkokasvin nenään ja laitta Franciksen siivoamaan.

9.30 pm Saavun kotiin ja Frances on poistunut. Puimme hänen touhujaan Deidren kanssa. Selviää myös, että Deidre on avautunut sohvatyynyjen viemisestä huoneeseen viime viikolla.

11.30 pm kaljapullot pääsevät kuvaksi blogiini. Taas.


Eli parasta tässä jutussa on se, että asunnossani Deidre pitää Francista yhtä säälittävänä hahmona kuin minäkin ja Dave ei välitä, joten tästä setelmasta luihun ruotuun laitto lienee jo tapahtunut. KOSKA ei ole sohvatyynyt tosiaan kadonneet sitten viime torstain.

Uskomattomia episodeja täällä päivästä toiseen pääsee käymään läpi. Voi olla, ettei mikään yllätä, kun täältä Suomeen rantautuu. Tosin odotan vähän sitä kertaa kun pääsen itse avautumaan Francikselle. Jokin siinä tyypissä näet nostaa pintaan tarpeen valittaa.

Päivääni mahtui myös irlantilaista tanssia. Tämä raivokas tanssiharrastukseni on toisn aiheuttanut nilkkojeni kipeytymisen. Aika pahasti. Ja siitä seurauksena outo kävelytyyli. No huomenna tanssitaan taas. Eli kai tämä kipu lähtee sillä millä on tullutkin tai sitten on reilusti kuolemaksi.

Nyt siirryn pohtimaan tätä viisautta makuuasentoon ja katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. :)

1 kommentti: