keskiviikko 4. marraskuuta 2009

One World Week Concert

Tämä oli kansainvälistä tunnelmaa osittain parhaimmillaan. Yläkuvassa todennäköisesti kaikki intialaiset miehet Limerickistä laittavan jalalla koreasti perinteiseen tyyliin. Eli kyseessä oli reilua kauppaa edistävä konsertti, jossa oli paljon esiintyjiä. Valtaosa irkkuja. Jotka soittivat ja lauloivat. Muutama mykistävä esityskin mahtui joukkoon. Ja minä esiinnyin irlantilaisessa tanssissa. Mitä ilmeisemmin mykistin kaikki taidoillani. Sen verran runsaasti kehuja tuli tutuilta ja tuntemattomilta esityksen jälkeen. Kuulemma menisi monilla irkuilla ihmisikä oppia nuo tanssit, jotka minä jo esitin. Sehän on vaan mukavaa kuulla!

Ja tosiaan, vastoin ennakko-odotuksiani, konsertti oli aika hyvä. Vaikka olikin koottu pystyyn todella lyhyellä varoitusajalla. Ja ihmeellisintä oli kaiketi, että koko sali todella oli täynnä yleisöä. Toki osan tästä kattoi intialaisten vaimot ja lapset. Ohjelma oli laadukasta. ainoa virhe järjestäjiltä oli, että he venyttivät tapahtuman keston kolmeen tuntiin. Ei hyvä. Loppuvaiheessa rupeaa tasokkaampikin esitys näet puuduttamaan.

Mutta oli hienoa kokea ne kaikki kyvyt siellä!

Huomenna lähden neljäksi päiväksi reissuun Donegaliin. Joten ette kuule minusta ennen sunnuntaita. Nauttikaa viikonlopusta. :)

1 kommentti:

  1. Loistavaa! Onnea esiintyjälle :)

    Ja hyvää viikonloppureissua myös!

    VastaaPoista