tiistai 3. marraskuuta 2009

Kaksi vuodenaikaa

Jäätävä kylmyys on tullut Irlantiin. Pitänee oikesti kaivaa ne hanskat esiin. Ja tämä päivä on ollut irlantilaista säätä parhaimmillaan. Näet aamulla paistoi aurinko hyvin kauniisti ja oli kylmä. Kun pääsin luokkaan ja katsoin ulos, satoi kaatamalla. Voin todeta sekä olleensa onnekas aikatauluineet että sää todella on vaihtelevaa. Kohta sitten jo paistoikin aurinko. Ja jossain kohtaa tuuli sateenvarjot nurinpäin kääntävällä voimalla. Ja todellakin on kylmä. Mielenkiintoinen keli tosin tarjosi minulle valokuvausmahdollisuuksia, kuten yllä voidaan huomata.

Päivä voidaan kiteyttää siihen, että honeymoon Irlannin kanssa on todellakin ohi! Mutta kun sen vaan hyväksyy, niin hienosti alkaa mennä. Nyt vähän turhan paljon kuluu energiaa turhaan murehtimiseen.

Ja toisaalta tänään sain kaksi skypepuhelua Suomesta. Joskin samaan aikaan. Ja tanssin taas. Sekä vietin mukavan iltahetken kaikkien kämppisteni kanssa yhdessä katsoen elokuvaa American Gangster. Ja todella juttelimme kaikki mukavasti sen hetken ja oli, tosiaan, mukavaa. Deidhre ehdotti elokuvan katsomista ja jopa Frances (jolle allekirjoittanut ärähti aikaisemmin päivällä, raukka osui kohdalle) tuli mukaan ja jutteli kuin normaali nuorukainen ikään. Meillä tuo Deidhre taitaa olla sellainen tunnelman nostattaja. Onni asua hänen kanssaan.

Huomenna on edessä ensiesiintyminen irlantilaisen tanssin merkeissä. Ja pitänee lepuuttaa nilkkoja ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti