perjantai 13. marraskuuta 2009

Perjantai todellakin 13. päivä

Ja tosiaan. PErjantain 13. päivä alkaa olla lopuillaan. Olen muun muassa joutunut pahoille taikauskon teille. Välillä. Siitä voidaan kiittää kämppistäni Deirdreä. Tällä kertaa olen varma kirjoitusasusta.

Saimme täällä viime yönä eli vuorokauden vaihduttua täksi epäonne päiväksi, että tällä kertaa saattaa epäonni toisaan olla myötä. Saimme juhlia kahdet jatkot asunnossamme tahtomattamme. Tietysti eri aikaan. Ja saimme riidan aikaiseksi Francis, alias tyynyvarkaan, kanssa. Tosin riidan lopuksi klo 4.20 hän kehui lähtevänsä. Toivoa sopii. Tosiaan sanomista tuli juurikin niistä jatkoista. Hän ei ollut ymmärtävinään mitä väärää voi olla tuoda väki jatkoilemaan asuntoon, jossa kaikki muut nukkuvat. Jos ei tajua, niin ei voi auttaa.

Sateisena päivänä kirjastoreissulla näin alla olevan kengät. Oli Tuhkimon kenkä kirjaimellisesti jäänyt lehdellä soitelemaan. Kuvan kenkä edustaa muutenkin irlantilaista kenkämuotia parhaimmillaan.



Muuten olen menestyksekkäästi edsitänyt viikonlopun tavoitettani kirjoittaa 4000 sanan essee. Jo 1000 koossa ja runsaasti hyvä kirjoja pöydällä lähteiksi. Eli kyllä tästä vielä hyvä tulee. Huomenna kun tekee hommia uusilla silmillä toisin kuin tänään kaksien yötorkkujen jälkeen.

Nautin juuri joka sekunnista. Paitsi siitä, että välikatolla ulvoo tuuli. Kysyn vaan, että miten nämä talot on rakennettu, kun tuuli voi todella ulvoa kuin konsanaan aukealla olevassa ainoassa puussa.

Näihin kuviin ja parempaan huomiseen toivottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti