sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kahvia maidolla

Maistuvat kahvit keitettyäni lukuisia kertoja viikonlopun aikana ja tutustuttuani yhteen blogiin aamulla päätin kuvata kahvipannuni.


Tämä viikonloppu on kulunut hujauksessa. Ja tänään en ole poistunut asunnostani kuin parvekkeelle. Kummasti se aika kuluu kuluttamattakin. Olen kirjoitanut esseetä, jolla saan myös suoritettua yhden kurssini tentin. Ja tämän esseen takia päätin jättää viikonlopun retken lounaiseen Irlantiin väliin. Joten hyvällä mielellä saa olla, kun essee on ihan kohta valmis. Panostus siis kannatti. :)

No olin tänään vähän seurallinenkin. Kerstin tuli syömään lettuja ja omenasosetta, jotka valmistin ihan itse. Ostin edullisen paistinpannun voidakseni tehdä lettuja. Saatan käyttää pannua johonkin muuhunkin. Kaikki onnistui hyvin ja omenasosekin maistui ihan yhtä hyvälle kuin Suomessa.

Olen täällä Irlannissa oppinut olemaan omassa seurassani. Minusta on tullut siinä oikeastaan jo aika ammattilainen. Hieno taito. Kaikilla ei sitä ole.

Nyt jatkan vielä hetken sanojeni seurassa. Tavoitteena rikkoa 3500 sanan rajapyykki niin huomiselle ei jää enää kuin muutama sataa.

2 kommenttia: