keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kolme vuodenaikaa vol. 2

Kantava teema viime päivissä on ollut käsittämättömän surkea sää. Tänään saimme nähteni 3 raekuuroa. Niitä on siis voinut tulla enemmänkin. Pahinta on kuitenkin se, että yhtään ei voi luottaa siihen, että täydellinen auringon paiste jatkuu 5 min kauempaa. Sateenvarjo on puolestaan aika turha kapistus, koska tuulen puukat riepottelevat Penneys'in sateenvarjoja kuin vierasta sikaa. Tuulen jälkeen minä pääsen onneksi keräilemään niitä kaduilta. Toistaisesi tuottoisin tapa kerätä sateenvarjoja kun on ollut mainostamisen sijaan kerätä niitä itse aina sellaisen tullessa vastaan. Olen löytänyt monta hienoa ja tänään jopa kaksi vierasta varjoa oli ilmestynyt perustamalleni keräilypisteelle kiitos posterieni! Hienoa!

Tässä vähän maistiaisia maisemista näinä päivinä.



Klo 12.36 paistoi aurinko (nuput puhjenneet kukkaan parissa päivässä!)



Klo 12.54 sataa vettä


Olen täällä edistänyt tämän säiden päivittelyn lisäksi sateenvarjoprojektiani. Haluan yhdistää installaatiooni postereita ottamistani sateenvarjovalokuvista. Vaan kallista on posterien teettäminen. Taas kerran joutuu luovuus nöyrtymään käytettävissä olevien varojen edessä. En näet viitsi liikaa panostaa näihin installaatioihin, koska, vaikka itse sanonkin, on oma ideani aika eri tasolla kuin monella muulla jo nyt. Näin sain kuulla ohjaavilta opettajilta. Toinen syy on se, että installaationa tuskin kukaan edes huomaa. Teen sen kai vain itselleni ja opettajille.


Loppukevennyksessä matkaamme 5 viikon taakse Rag-week'iin. Toisilla se jatkuu vieläkin. Kuva on otettu ihan vasta erään tuttavani keittiöstä. Liekö tässä olevan kyseessä keskeinen ohjenuora elämälle.


Enää yksi koulupäivä pääsiäislomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti