maanantai 15. maaliskuuta 2010

Sian päitä

Pienellä viiveellä laittelen tänne informaatiota rikkaan elämäni vaiheista. Lauantain Milk Market reissu oli ikimuistoinen ja haluan siksi laitella tänne vielä pari kuvaa luomaan markkinahenkeä.


Sian pään ostaja ei taida ihan päästä Angelas Ashes elokuvan tunnelmiin syömällä silmiä,
sillä sika näyttää olevan jo silmätön.



Myös vähäisemmällä valikoimalla voi tulla myymään. Terveisiä siis Makholmaan!


Kaupunki alkaa valmistautua jo St. Patrickin päivään. Minäkin olen valmistautunut hankkimalla hatun niin ikään Milk Marketista. Ruman sellaisen, mutta ainakin se on vihreä. Hattu vilahtanee sitten keskiviikon kuvissa, kun H-hetki koittaa.

Kävi muuten niin, että unohdin perjantaina sateenvarjoni elokuvateatteriin. Huomasin tämän epäkohdan lauantai aamuna, kun sateenvarjo piti ottaa mukaan kaupungille. Harmillista. Ajattelin jo, että paha sai palkkansa, kun viekkaudella otin haltuuni ne 3D -lasit. Piti siis ihan kuntoilun kannalta lähteä sitä sateenvarjoa hakemaan sieltä elokuvateatterista. Uskomatonta, mutta totta! Siellä se minua odotti. Ehkä se ei ollutkaan niin epäookoo ottaa niitä laseja sittenkään.

3 kommenttia:

  1. Hetkonen... Onko teillä kotona sian pää? Ja kuvasta päätellen kaikki muutkin osat on tallella...

    Sun sateenvarjo ei sit päätynyt projektiin hylätyistä sateenvarjoista, vaan oli kaivattu :)

    VastaaPoista
  2. Ai tosiaan, St. Patric's day! Kai sä menet tanssaamaan :) Täällä ois kanssa hummaukset irkkupubissa...

    VastaaPoista
  3. huomista St. Partick Dayta odottelen innolla! Tanssimaan menen, jos sita tulee vastaan. en ole enaa kaynyt siella virallisilla tanssitunneilla lukeamttomista syista, mutta pubitanssimista olen harrastanyt, ja toivon paasevani sellaiseen osalliseksi huomenna! Katso siis blogi ja katso kuinka kavi! :D

    VastaaPoista