torstai 11. maaliskuuta 2010

Sitruuna

Taideopintoni ovat työllistäneet minua, kuten olenkin jo maininnut, päivittäin. Ensimmäisen portfolion palautus oli tiistaina. Siitä en tiedä oliko se yhtään toivotun kaltainen, mutta ainakin sydänvereni siihen vuodatin melko ansiokkaasti. Kotiläksyjäkin on saatu, kun ensi viikolla jää tunti väliin St. Patrick's Dayn kunniaksi. Edessä siis asusteen valmistamista paperipilleistä. Odotan sitä kyllä innolla ja olen jo ideoinut tekeväni korsetin kera Sandran ja Katharinan.

Sateenvarjoprojektini ei saanut varauksetonta hyväksyntää. Olen siis ottanut kuvia hylätyistä sateenvarjoista aina sellaisen nähtyäni täällä Irlannissa. Ihan puhtaalta pöydältä ei pidä aloittaa kuitenkaan. Minut jätettiin vain miettimään projektin interaktiivista puolta ja tosiaan sitä miettiessä menee kyllä hetki. Ajattelin tehdä projektistani sosiaalista ympäritöämme kommentoivan, jonka tavoitteena on saada ihmiset miettimään roskaamisen vaikutuksia. Toin jo 'loppytyötäni' varten kaksi rikkinäistä sateenvarjoa kadulta kotiin. Piilotin ne vesipumppuhuoneeseen, että muut eivät erehtyisi luulemaan, että olen seonnut. Kun mistä sitä ikinä näistä tietää.

Suurin läpimurto tapahtui kuitenkin meidän hedelmäprojektissamme. Saimme tänään ensimmäisen sitruunan puristettua kokooon.


Ensin saatiin kurottua puolikkaat kokoon




Ja sen jälkeen koko sitruuna olikin koossa


Paketti vaatii runsaasti viilaamista ja oikeastaan toivon kaikkien virheiden tulleen tehdyksi tämän koekappaleen kanssa. Joten seuraavia tehdessämme olemmekin jo ammattilaisia. Tämä vaahtomuovin kaltaisen valmisteen leikkely ja liimailu on kyllä valtavan mukavaa puuhaa ja olen jo alkanut himoita tuollaisen suuren hedelmän tekemistä kotiini, kunhan sellaisen joskus saan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti