perjantai 19. maaliskuuta 2010

Abandoned umbrella



Kävin tänään koristelemassa Collegemme seiniä postereilla. Niiden avulla toivon saavani rikkinäisiä sateenvarjoja projektiini hylätyistä sateenvarjoista.

Keräysastia sateenvarjoille


Ihan omatekemä mainos

Idea on huikea. Omasta mielestäni. Vaan paikallinen meininki näyttää olevan se, että ideoita pitää olla vähintään 5, joista sitten todellinen timantti valitaan. Ajattelin työskennellä teemalla, että jokaisella sateenvarjolla on tarinansa. Tarinat olisi sitten kuvin, piirroksin tai tekstein sateenvarjijen sisällä luettavissa. Tässä alkaa näet semesteri käydä vähiin ja siksi pitää päästä itse hommaan käsiksi!

Täällä sataa nyt pitkästä aikaa. Löysinkin siksi jo 2 sateenvarjoa ihan itse kadulta lojumasta. Ja taideluokan assistentti antoi minulle yhden. Laitoin sen koppaan esimerkkitapaukseksi. Niin tuovat muutkin niitä varjoja sitten minulle!

Posterit kyllä huomattiin heti. Nyt vaan toivotaan niitä sateita niin varjotkin voivat hajota.

2 kommenttia:

  1. Vitsit! Oot mahtis. Tuothan näyttelyn tullessasi myös Suomeen? (Kun sulla ei ole muutakaan kannettavaa kuin rikkinäiset sateenvarjot...)

    VastaaPoista
  2. Tuon siitä kuvia. Ja kantamuksiin viitatakseni niin olen järkkäillyt aika hyvin kantoapuja. Kiitos niille jo etukäteen. :)

    VastaaPoista