perjantai 12. maaliskuuta 2010

3D kokemuksia

Kävimme juuri katsomassa Alice in Wonderland elokuvan ja korkkasin samalla ensimmäistä kertaa ikinä 3D kokemuksen elokuvissa! Elokuva oli hyvä. Tim Burton on minun makuuni tuon mielikuvituksensa hyödyntämisen suhteen. 3D laseja todella tarvittiin, jos aikoi saada selvää tapahtumista. Testailin näet, että ruutu oli aika sumea ilman laseja katsottaessa. Mutta vain pari kertaa tuntui siltä, että olio lentää naamalle ja ainoastaan yksi väistöliike tuli tehtyä. Täten voimme siis todeta, että kovin vaikuttava tämä 3D puoli ei ollut. Mutta onneksi tosiaan elokuva itsessään ei ollut pettymys. Muun muassa Liisan mekko punaisen kuninkaan luona oli todella hieno ja sellaisen tekisin mielelläni itselleni seuraavaksi, kun pääsen ompelukoneen ääreen. Sekä silmittömän oveluuteni takia olen nyt 3D -lasien onnellinen omistaja!


Elokuvaseurueeni


Mukavia kokemuksia siis. Ja viimeksi tänään kiittelin kärsivällisyyttäni ja sitä, että jäin tänne keskivaiheiden syvästä inhosta ja kyllästymisestä huolimatta kokemaan tätä toista lukukautta. Näet on ollut huikeita kokemuksia ja hienoja hetkiä. Olen todellä tyytyväinen kyllä.

Pakko vielä kertoa eräs kokemus eiliseltä ja samalla tehdä eräs elokuvasuositus. Eli, jos et ole katsonut elokuvaa Angela's ashes (7 portaan enkeli), niin katso ihmeessä. Siinä kerrotaan Limerickistä noin 40 -luvun tienoilla. Ja ihan mikään herran kukkaro ei tämä kaupunki noihin aikoihin ollut, ei. Mutta tosiaan eilen meille eräs ranskalaisneito piti esitelmää englannin kielen tunnilla aiheesta 'omat kokemukseni Irlannista'. Ensinnäkin minusta aihe sopiii paremmin kahvipöytäkeskusteluksi kuin esitelmäksi kielen tunnilla. No ihan sama. Kuitenkin tähtihetkiä tässä esitelmässä oli se, että tyttö muun muassa ihmetteli, että Limerick on muuttunut noitsa elokuvan ajoista. Että enää ei ollakkaan kostea, haiseva, keijujen ja haltijoiden hylkäämä kolkka Irlannissa. Vaan ihan sivistynyttä seutua. Jotkut meistä vaan kerrassaan tarvitsevat tämän kokemuksen tulla maailmalle toteamaan, että lopulta nämä seudut ovat kaikki kehittyneet toisen maailmansodan ajoista. Tämän siis kerron ihan vain osoittaakseni ihmetystäni ja ilmaistakseni mielipiteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti