tiistai 2. helmikuuta 2010

Näinä tiistaipäivinä

Oli mukavaa palata taas tanssimaan pitkästä aikaa Dolan'sin pubiin. Sain sinne jopa seuraa, mikä on aina mukavaa. Tein nimittäin päätöksen, että en toistaiseksi mene tanssitunnille kuin kerran viikossa. Äärimmäisten kysymysten äärellä siis liikutaan.

Ja lieneekö perinteinen keli palannut Irlantiin, sillä tänään Limerickissä satoi. Pitkästä aikaa. Huomenna saa taas kuvailla sateenvarjoja, jotka ovat pudonneet käyttäjiensä käsistä mitä merkillisimpiin paikkoihin.

Tiistai on opillisesti antoisin päivä yliopistolla. Olen päivä päivältä tyytyväisempi kurssivalintoihini.


Lempiluentosalini ikkunasta voi vaikka bongailla helikoptereita.


Nyt käytävässä huudetaan kurkku suorana. Aika hyvin kuuluu tänne asuntoomme. Juhlahumu joillakin ylimmillään näin tiistain kunniaksi. Sopii vain toivoa, että eräillä kyseinen humu ei jatku meidän keittiössä pikkutunneilla. On näet vielä käynti korvatulppakaupoilla tekemättä.

3 kommenttia:

  1. Hadilidilidido ja terkut kanukeista!
    Aika hyvin sä oot tulpatta kyllä tänne asti selvinnyt. Tsekkaas, osasinko laittaa oikean skype-osoitteen.

    -T

    VastaaPoista
  2. Mä tsekkaan. Ja vaaranahan on katsos se, että ne tulpat tulee munkin elämään jäädäkseen. Vaan mikäs siinä. On hyvä olla elämässä pysyvyyttä. Kuulemme pian ja mahtia, kun oot perillä!

    VastaaPoista
  3. ei saisi iloita toisen epäonnesta, mutta tuli vain sydämeen lämmin olo tuosta viimeisestä kappaleesta kun kuulin oikein sieluni korvin sinun sanovan noin :) paljon terkkuja sinne!

    VastaaPoista