lauantai 20. helmikuuta 2010

Kolme vuodenaikaa

Merkille pantavinta viime viikoissa täällä Irlnanissa on ollut se, että täällä on ollut ilmiömäisen kauniit kelit. Aina tähän lauantai-iltapäivään asti. Päivä alkoi keväällä vaihtuen syksystä talveksi ja takaisin syksyksi. Milk Markettiin suuntaajia klo 9.30 aamulla virkisti aurinko ja kirpeä alkukeväinen lämpötila. Ehdimme katsoa markkinat, käydä kahvilla ja hoitaa muut asiat, suunnata kotiin ja sopia juoksulenkistä (!) hyvän sään aikana.

Vaan heti kohta alkoi sataa. Sade taukosi siksi, kun lenkille piti lähteä. Onneksi. Muuten olisi jäänyt todellakin väliin. Vaan ei tarvinnut kuin astua ovesta ulos niin sadekin tuli paikalle. Lähdimme siis kaikki kolme juoksemaan, minä, Sandra ja sade. Ja ensin mentiin vesisateessa. Sitten satoi sekä vettä että räntää ja lopulta kotiportilla selkeästi kahden euron kolikon kokoisia räntähiutaleita. Kyllä kelpasi siirtyä sisälle lämpimään!



Sataa vettä.




Sataa räntää.


Sade vaihtui rännäksi ja takaisin sateeksi nopeasti. Näet täällä irlannissa ainoa ilmiömäisen nopeasti tapahtuva asia on säätila. Nopeimmat ehtivät silti City Campuksen pihalle tekemään lumiukkoa. Pitää nauttia hetkestä! Olen huomannut. Huomiselle on luvattu auringonpaistetta Kilkennyyn. Sinne siis suunta ja katsotaan sitten paikan päällä mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti