sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Limerick yhä tutummaksi

Piian vierailu jatkui aina eilsaamuun asti. Kaksi kokonaista tehopäivää riitti meille Limerickiin tutustumiseen melko hyvin. Oli lisäksi mukavaa jutella vapautuneesti muun muassa menneisyydestä käyttäen värikästä kieltä. Se onnistuu vain ihmisen kanssa, joka tuntee sinut ja omaa saman äidinkielen. Nautin siis olostani. Tosin Piian lähdettyä huomasin taas sen vanhan kunnon tosi asian, että on mulla vaan siellä Suomessa aika ihania ihmisiä, joita ikävöidä. Näillekin tunnelmille antoi hyvin sijaa Teho-osaston katselu, joka siivouksen lisäksi muodosti koko lauantai -päiväni ohjelman.

Piian tyytyi vähään ja otimme siksi kaupungin haltuun sillä teholla, mitä jalkapatikassa pystyi. Ensimmäisenä iltana menimme pubiin ja kuuntelimme siellä perinteistä musiikkia. Täällä on ihana käytäntö sellainen, että musisoimaan saa mennä kuka vaan, kunhan osaa soittaa ja tuo mukanaan oman soittimensa. Sitten jokainen soittaa siinä biisissä, jonka osaa ulkoa ja soittimia vaihdellaan. Tämän lisäksi Piia kokeili onko Guinness täällä parempaa kuin 10 vuotta sitten Bournemouthissa. Kokeilua varjosti mustaherukka, mutta pidimme silti nauttimastamme.



Hint of Blackcurrant.

Kävimme myös elokuvissa. All About Steve Sandra Bullockin tähdittämänä ei ihan täyteen katsomoa vetänyt ainakaan enää. Elokuva oli silti viihdyttävä.


Kun kaksi muuta yleisöstä eivät vielä olleet paikalla.


Ja perjantai -iltana nautimme kämppikseni Deirdren seurasta. Hän kun viettää näillä main aina aikaa lauantai-aamuun asti johtuen opetusharjoittelustaan ja faktasta, että myöhästyisi saarelleen menevästä viimeisestä lautasta perjantaina. Lisää hyviä syitä siis olla muuttamatta saarelle tarjoutuu minulle häntä kuunnellessani. (Tosin hän viihtyy siellä. Minä vaan kaipaan vähän lääniä ympärilleni pidemmällä juoksulla).

Sää Limerickissä oli yhtä hyvä kuin tunnelmakin. Taivaan värit toivat mieleen 50 -luvun. Suosikkivuosikymmeneni. Totesimme Piian kanssa myös sen, että tämä City Campuksen kämppä on tosi kiva fyysisiltä ominaisuuksiltaa.



Hyviä muistoja. Huomenna suihkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti