torstai 15. lokakuuta 2009

Vaihtelua

Juuri kun eilen ostin se 24 litraa vettä niin vastassa on muutto osin tänään ja osin huomenna. Mutta teen sen mielelläni. Menetän parvekkeen ja saan muutaman neliön lisätilaa sen kunniaksi. Sekä minulle luvattiin myös muuttoapua täällä saamieni ystävien joukosta.

City Campus kyllä ihmetyttää. Varmaan sen mies, Marcus, valitsi ikävimmän ja kyynisimmän hakijoista sinne receptioniin. Kysyin josko saan mennä katomaan sitä tulevaa huonettani. Ei onnistunut ollenkaan. Silti toisaalta en saa vaihtaa huonetta kuin kerran. Riippumatta siitä onko tämä tuleva huone entistä kamalampi. Ja tästä seurauksenä päätin mennä vähän väijymään sinne tulevan asuntoni suunnalle ja näin kun näinkin siellä asuvan tytön, joka esitteli kämpän minulle ja kertoi siellä allitsevasta tilanteesta. Vaikutti paremmalta kuin meillä asunnossa, joten päätin ottaa minulle tarjotun huoneen.

Vaan receptionin ihana Katrina vetikin vähän hernettä nenää tämän minun omatoimisuuteni ansiosta. Kumma etteivät ne voi olla yhtään inhimillisiä. Eivät vähääkään.

No nyt on avaimet vaihdettu ja matkalla kohti osittain tuntematonta, mutta aika hyvällä mielellä kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti