keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Tatu ja Patu

Kuvassa kolme suomen kielen opettajaa kansainvälisestä päivästä. Kuulijoita oppitunnillamme oli yhtä monta kuin meitä opettajia. Ja tunti kesti 20 min. Onneksi oppitunnit eivät ole yleensä niin lyhyitä. Vaan oli mukavaa. Voisin opettaa useammin suomea.

Myös englannin esitelmä sanoista hegemony, penetration ja saving grace meni hyvin. Ja muutenkin väen esitelmät sanoista olivat mielenkiintoisia. Mukavinta oli tietysti se, että tuntui, että liikutaan sopivan haastavalla tasolla. Ajattelin mennä seuraavalle mediaoppitunnille tuon kuvassa olevan kirjan kanssa (Tatu and Patu, This is Finland) ja esitellä sen kirjan. Ihan vaan muistuttaakseni millätasolla liikutaan. Vaan puhuminen on jo aika helppoa. Akateemikon ura ei vielä ihan urkenisi. Mutta kyllä tässä jokaisena päivänä oppii jotain uutta.

No pyörän kanssa on vähän ongelmia. Takarengas on vääntynyt soikioksi. Ja myös sivuttain vinoksi. Pirullista. Menen huomenna ilmoittamaan pyöräliikkeeseen, että tämä ei olelaatua jota odotin ja eiköhän he sen vanteen vaihda ilmaiseksi kun kerranon viikon vanha pyörä ja varovainen (!) kuski liikenteessä. No tiedän välillä vähän hurjastelevani, mutta täällä olen vasemman puolisesta liikenteestä johtuen ajanut melkoisen varovaisesti.

Eli saa nähdä sitten kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti