torstai 22. lokakuuta 2009

Sateenkaaria


Sateen jälkeen näin parhaan sateenkaaren ikinä! Vaan kuvassa se ei näytä yhtä hienolta. Saatte kuitenkin vähän makua tästä kaunistuksesta.


Sateenkaaren pää ei ollut, kuten arvasinkin, City Campuksella.

Nyt on sateenaarikuvien lisäksi hankittu lopulta se takkirekki ja vieraspatja aika nopeasti, kun Jatta tulee jo huomenna! Näet en jaksa nyt lähteä titaanien taistoon sohvatyynyistä. Koska tänään asiaa tarkemmin mietittyäni ei kannata murehtia onko sohvatyynyt sohvassa vai ei, kun joka tapauksessa viettää illan huoneessaan tehden kouluhommia.

2 kommenttia:

  1. Moi Kaisa!
    Terveisiä masentavan harmaasta Turun aamusta. Ihana kuulla susta! Sain Jennyltä vinkin, et täältä sut löytää. Paljoa en oo vielä ehtiny lueskella, mut vaikuttaa hienolta. Joko paikka pubissa on hommattu? Toisaalta toivoisin, et olisit täällä piristämässä meiän työpäivää olemuksellas =)
    Voi hyvin!
    Leena

    VastaaPoista
  2. Pubia ei ole vielä löytynyt mua työllistämään. Ja lienee aika vahvana syynä se, etten ole edes etsinyt vielä. aika menee niin nopeasti. Mutta vielä se päivä tulee! Näet kaikilla reissuilla menee rahaa. Ihanaa, että löysit blogini! Yritän blogailla lähes joka päivä! Tsempit varusteeseen! Tavataan täällä ja kuka tietää partiovarusteessa. =)

    VastaaPoista