torstai 1. lokakuuta 2009

Kovaa menoa

Pyöränomistaja on löytänyt runsaasti syitä poiketa eri paikoissa sen sijaan, että istuisi koneella. mikä on mukavaa. Tosin yksi syy on myos presentaatio, joka minulla tänään oli. Ensimmäinen laatuan täällä koulussa. Ja kaipken paniikin jälkeen voi olla ihan tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka kohtasin valtaisia ongelmia tekstiä lukiessani ja sittemmin ratkaisin ne sanomalla ongelmista lehtorille, joka antoi minulle helpomman tekstin. Eli kyse oli artikkelin pääpointtien esittämisestä ja johtopäätösten tekemisestä niihin perustuen. Kuulostaa yksinkertaiselta. Vaan eipäs se sellaista ollutkaan. Nyt kuitenkin esitelmä on pidetty ja kokemus sekin. Voin ensi kerralla ottaa vähän rennommin. Kaikkinensa noin 20 tuntia töitä 5 minuutin eteen on aika paljon näet.

Sitten ensisysäyksensä sai myös urani radioamatöörinä radiokanavalla Wired FM. Sain siis radioshowhun itselleni kaverin, irlantilaisen Daven, jonka kanss siis teemme shown yhdessä. Hienoa! Hän on tosin kiinnostunut ruotsalaisesta hevistä. Vaan, jos esimerkit jotka hän ilmoittaa ovat Europe ja In Fames niin voisi olla paljolti pahemminkin. Joten hienosti tämä menee. Treenasimme showta, joka on on air ensi maanantaina. Pitää vielä tehdä mainos showlle, vaan sekin tässä selkiytyy hyvin, kun molemmat vähän pääsivät jyvälle mitä tuleman pitää. Eli alternativemusaa olisi tarkoitus soittaa (jota ei kuule yleensä radiossa). Sekä jutustella välilä mukavia siitä miten erilaisia juttuja Irlannissa on verrattuna Suomeen. Olen innoissani ja hyvää tulossa! Otan myös vastaan innolla hyviä ideoita suomalaisista bändeistä, joita voisi täällä irkuille syöttää purematta.

Seuraavaksi siirryn mediaesseen kirjoittamiseen ja postmodernististen elokuvien katsomiseen. Ja ihmettelemään miksi mun spotify lataa niin kauan kutakin biisiä.

Kaikenkaikkiaan siis ihan mukava alkuviikko on kääntymässä kohti loppuaan ja viikonlopun vapautta kaikesta noin ylipäätään (pääasiassa tietty kämppiksistä).

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta tuo radio-ohjelma. Voiko sitä kuulla netistä?

    Me lähdetään Hannan (ja noin kolmenkymmenen muun) kanssa tänään Savanni ässikselle. Siellä on varmasti kivaa, vähän kuin HuHu pienoiskoossa :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa ässistä vaikka jo oletkin siellä. Ja hienoa, että s-perinne jatkuu. Mä selvittelen radionkuuntelumahdollisuuksia. Niitä voi tarjoutua. Mene ja tiedä. Mutta ainakin saan kaikki showt itselleni muistona suomeen. =) Ja voihan olla että netissä voi kuunnella, mutta en ole tietoinen tästä asiasta täysin.

    VastaaPoista