perjantai 2. lokakuuta 2009

Perjantai päättää viikon


Mutta niin se viikko vierähti taas ja saatiin rauha tänne Citycampukselle. Mutta hyvä niin. Näet eilen olin jo hyvin kypsä tähän kimppakämppäilyyn. Kuten sanottua, minä tarvitsen viikonlopun. Ja nautin siitä sopivasti tekemällä esseetä. Kun ajoissa aloittaa niin ei tule lopulta kiire. Saatan muistaa sen sitten ensi esseetä kirjoittaessani. Näet viimeisenä iltana paniikissa kirjoja etsien ei oikein onni ole matkassa. Toiset kun oli ne lainanneet. Vaikka maa muuttuu niin minne ne vanhat tavat katoaisivat...

Sain tänään hankittua silti myös tanssikengät ja opiskeltua miten pääsen viralliseen sähköpostiini lukemaan sinne tulleita maileja. Sekä hankittua Argosin kaksi kertaa puhelinluettelon painoisen, mutta saman kokoisen kuvaston (käsittämätön yhtälö minusta). Sillä olen edelleen pisteessa 0 naulakkoprojektini kanssa. Näet päivät etenee niin vauhdilla vaikka ei mitään tekisi.

Eli näihin kuviin ja mukavan huomisen odottelun pariin. Erinomaista viikonvaihdetta kaikille eri paikoissa palloa oleville! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti