perjantai 16. lokakuuta 2009

Terveiset uudesta huoneestani!


Tämä aamu alkoi sujuvasti tavaroiden kantamisella entisestä huoneestani tänne uuteen huoneeseen. Muuttomatkaa kenties se 100 metriä. Joten luetaan muuttohistoriani lyhyimmäksi muuttomatkaksi. Viimeistä kuormaa hakiessani tapasin viimein kämppikseni, joille saatoin kertoa, että muutan tuohon kulman taakse. He siinä menivät vähän vaikeaksi. Mutta ihan turhaan. Näet on kehitykselle välttämätöntä elää nuoruus ennen kuin voi aikuistua. Enkä halua olla kämppisteni nuoruutta estämässä. Ihan hyvällä mielellä sitten lähdin siitä ja sovimme, että menen ensi viikolla teelle. Näet jo nyt voin ihan avoimesti myöntää, että tytöt olivat tosi kivoja. Mutta aivan mahdottomia asuinkumppaneita.

Uusi koti on nyt siivottu. Ja tavarat melkein ahdettu kaappiini. Tilaa on hieman enemmän, joten mukavasti mahtuu tavarat tänne. Tosin en tiedä miten minä koskaan täältä poispääsen tulemaan vaikka lentokoneen olenkin matkustusvälineenä hylännyt. Sen verran monta käsikuormallista tavaa mulla oli. On hillittävä kaikki hankinnat ihan liimapuikosta alkaen jatkossa.

Otin kuvan kämppikseni, jonka nimeä en vielä tiedä, kaljapulloista. Aijon maanantaina kysyä, että miksi niitä pitää säilyttää. Sitä ennen vietin hetken kamerani kanssa niitä kuvaillen. Eivätkö näytäkin ihan auringolta!

5 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Lähetän tässä samalla virtuaalisuolaa ja -ruisleipää :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin myöskin! Kannattaa tosiaan rajoittaa sen tavaran määrää mitä siellä hankkii vuoden aikana. Yllättävän paljon sitä kertyy vaikkei mitään hanki :)

    VastaaPoista
  3. Hei Kaisa! Onnea uuteen kotiin! Hyvä blogi, kirjoitat paremmin kuin veljesi. :)
    Terveisin, Mikko.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti uusi kämppä on parempi. Ja Katrina on City C:n suurin bitch. Ja Markuskin on aika täys mulkvisti. Onko Ron vielä sielä töissä? Se asu ennen siinä toimiston yläkerrassa. Se on sellanen yleismies jantunen siellä. Se on ihan huipputyyppi!

    Tein tänään mulle ja Emmille irlantilaisen aamiaisen ja sconsseja. Tuli ihan Irlannin ajat mieleen. :)

    VIlle

    VastaaPoista
  5. Joo Ville olen mä Ronin kanssa jutellut kerran jos toisenkin. Hän on kyllä miellyttävä. Ihmeellistä, että Markus on hänet tänne ottanutkaan töihin. Näet Katrinan valintaperusteet on aika selvät. Uskomaton bitch todellakin.

    Mutta uusi huone lienee ihan jees. Tässä alkaa kohta tutustuminen. Meni näet viikonloppu radiotreeneissä Galwayssa.

    Ja Mikko huippua, että löysit lopulta blogin. Ja tämä kirjoittaminen on niin vapauttavaa, kun pystyy sanomaan asit juuri niin kun haluaa seliteltyään esni koko päivän eri näköisille tyypeille mielensä liikeitä enemmän tai vhemmän ymmärretyksi tulleena.

    Mä en ole vieläkään mustaa ja valkoista vanukasta maistanut. Se päivä saa odottaa.

    :)

    VastaaPoista