sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Dublin in nutshell


Aloitimme Jatan kanssa Dublinin valloituksen turvallisesti kävelykierroksella oppaan kanssa. Hän johdatti meidät Dublinin linnan takana olevaan puistoon, josta aukesi upea näköala arkkitehtuuriin. Kuten huomaamme, irlantilaiset talot ovat ihania, mutta niin erilaisia verrattuna kuningas Johnin aikoihin. Uutta rakennusta oli nousemassa. Ehkä ensi kesänä näemme lopputuloksen.


Kun kolme ja puoli tuntia pitkä kävelykierros alkoi rasittaa, hauskuutin itseäni kameralla. Ja pääsimme Jatan kanssa samaan kuvaan.


Mahtava Dublin taloineen kuvattuna joen varresta kaupungin pohjoispuolta ikuistaen.


Stephens Greenin linnusto viehätti, kuten linnut yleensä. Onneksi niitä on Irlannissa paljon. tässä säikyttelimme puluja.


Kuuluisuuksia seinällä. Pojat taitavat vaikuttaa hip hop musiikin parissa. Minun alani on vielä auki, kun mahdollisuuksia on niin runsaasti. ;) Tosiaan pojat keskeyttivät kuvaussessiomme parkeeraamalla tämän kohdan eteen, mutta sittemmin ystävällisesti peruuttivat, kun huomasivat, että on tosi kyseessä.


Sunnuntaina satoi enemmän kuin lauantaina. Tosin juurikaan ei reissulla satanut. Jatta testasi kadulta löydetyn sateenvarjon toimivuutta. Huonohan se oli.

Dublin oli mahtava kaupunki. Hostelli oli hyvä. Ihmiset mukavia. Sinne pitänee mennä uudestaan. Vielä jäi näkemättä ainakin Guinnesin tehdas. Emme menneet, koska Guinnes ei vaan ole hyvää. Tyydyimme katselemaan lähinnä sitä osaa kaupungista, joka tuli vastaan. Ihana iikonloppu!

Nyt palasimme tänne Limerickiin. Tai Jatta tuli ensimmäistä kertaa. Vieraspatja on pumpattu ja Jata testaa sen toimivuuden. Huomenna jatkamme seikkailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti