perjantai 9. lokakuuta 2009

Mayo for the weekend to remember

B&B paikkamme päivänvalossa ikuistettuna.


Tulimme eilen Liisan kanssa Mayoon. Ja siellä valitsimme pääkallopaikaksi Westportin. Saavuimme tänne illalla klo 23 aikaan ja osuimme heti oikeaan ladyyn, joka toi meidät tänne B&B paikkaan. Niin ystävällisiä ovat ihmiset täällä Irlannissa. Toistaiseksi perjantain valjettua olemme syöneet mahtavan aamiaisen ja nyt teemme suunnitelmat päivälle. Koska tänään on rankka sade ja myrskyä ilmassa. Mutta se ei onneksi meitä haittaa. Teemme ehkä tänään siksi kaupunkikatselmuksen.

Eilen olikin sitten vähän eri mielialat. Näet selvää on, että polkupyöräni takavanne oli tahallisesti väännetty pois muodostaan. Ei mene takuun piikkiin. Yllättäen. Pyöräkaupan myyjä oli idiootti tällä kertaa ja lisäksi töykeä. Ja muutama kyynelvirta ja paluumatkan suunnittelu Suomeen siinä tuli vuodatettua ja tehtyä. Mutta kämppis Michelle oli avuksi jä kävi pyöräkaupassa selittämässä tilanteen. Lopputulos on että uusi vanne asennuksineen ja vanteineen maksaa 28 euroa. Vaan ennen korjausta pitää miettiä missä sitä pyörää sitten tulevaisuudessa säilöö. Kun ei aitä yhtenään ole varaa korjatakkaan.

Olemme siis äärimmäisten kysymysten äärellä jälleen kerran.

Jatkan nauttimista Mayosta ja lisäilen kuvat reissuni jälkeen.

1 kommentti:

  1. Kiitti näistä mahtavista kertomuksista.
    Ikävä juttu, mitä kävi pyörällesi ja se miten korjaamolla suhtautuivat. Kuulostaa niin harvinaiselta touhulta, että toivottavasti vastasuudessa niin ei käy. Ei mee lujaa tyypillä, joka moista tekee.

    Nautiskele Mayosta viimesen päälle. Olet rakas.

    VastaaPoista