maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kesäterveiset!

Tänään se sitten lopulta oli se viimeinen tentti. Nykytekniikka eli C-kasetti petti tenttijän. Kuullun ymmärtäminen testattiin opettajan itsensä lukeman tekstin pohjalta. Joten helppoa settiä. Hänen puheeseensa kun on tottunut täysin. Sen sijaan toinen osa eli written exam oli liian pitkä annettua aikaa ajatellen. Vaan se ei haittaa, koska olen influented. Aika hyvä on fiilis, kun koulu on ohi. Johan tätä hetkeä on odotettu.

Lisäksi tänään on jätetty hyvästejä. Sandra lähti kotiin Itävaltaan. Sekä kaksi belgialaista lähteävät vielä. Menen siis sanomaan hyvästit Muriellelle ja Eleanooralle. On aika hyvä tunne tämä hyvästien jättö. On hienoa, että on ihmisiä, joille haluaa sanoa hyvää jatkoa ja tavataan taas. Vaikka ei välttämättä koskaan tavattaisikaan. Se taustalla oleva fiilis kun on paljon, paljon tärkeämpi.

Limerickin kesän kunniaksi pari kesäkuvaa. Saatte olla ihan vapaasti kateellisia siellä Suomessa. Kuvauspaikkana Peoples Park, suosikkikohteitani Limerickissä.


Taivas on sininen ja lehdet puissa.



Kukat on jo täysin auenneet ja ihanat.



Paitsi narsissiaika on jo ohi.


Sitten takaisin City Campukselle.



Pari kappaletta syitä käyttää sisäkenkiä.

Kyllä vaan on kiva, kun aurinko paistaa ja pärjäilee ilman takkia. Sadetta olemme saaneet viimeisen kuukauden aikana kahdesti. Silloinkin vain kuuron verran. Tässä kelpaa siis jäädä odottelemaan tulevia vieraita ja rentoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti