lauantai 12. joulukuuta 2009

Turku

Turun vuorokauden mittainen vierailuni muotoutui oikein tehokkaasti. Lähtiessä Porista perjantai aamuna oli lunta maassa sen 15 sentin verran. Bussissa uni maistui (niin kuin yleensäkin) oikein hyvin. Ja yllätyksekseni Turussa ei ollut YHTÄÄN lunta. Vaan äkkiä onneksi muistin, että niinhän se on aina Turussa. Sen oma mikroilmasto on yleensä vertaansa vailla misään muualla. (Jo 10 km päässä keskustasta voi keli olla kokonaan eri.)


Turun Tuomiokirkko. Ja koska olin liikkeellä kamera kaulassa roikkuen, niin otin siitä kuvan. Muistan sitten Limeriskissä, että kyllä vaan se Aurajoen vesi on ruskeaa.


Selvittelin mahdollisuuksiani suorittaa viimeinen harjoitteluni Irlannissa toisin sanoen Limerickissä. Ja eiköhän se onnistu, kun nyt on saatu poliisilta paperille kirjoitettuna sekä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi että saksaksi, että rikosrekisterini on puhdas sinne tehdyistä merkinnöistä.

Openan (TOKL:in kuoron) joulukonserttiinkin pääsin loistavassa seurassa. Loistavat puitteet tarjosi Akatemiatalo ja joulutunnelman takasi tietysti niin kuoro lauluineen kuin väliajan joulutortut (vaikka en niistä pidäkkään).


Glögiä sain maistaa sitten konsertin jälkeen. Sekä nauttia tulitaiteilusta juuri avatun uuden turkulaisen yökerhon pihalla (korostan, että en mennyt sisään). Saa nähdä miten kauan dance clud Syke viihtyy Turussa.

Näyttävää menoa pimenneessä alkuyössä.

Parasta olivat kuitenkin kaikki ne tapaamani ystävälliset, tutut kasvot, joiden kanssa sai jutella piiitkästä aikaa kasvotusten. :)

5 kommenttia:

  1. se oli kivaa! hei suski kysyi että olisiko mahdollista saada joitain niistä sun ottamista kuvista? lähinnä sykkeen logosta jne.. eiku tulihommista siis..

    VastaaPoista
  2. tjjvuoÄTgmail.com olis osoite jos vain onnistuu :)

    VastaaPoista
  3. Mä laittelen niitä kuvia pari. Kaikkihan on tota samaa sarjaa. Onko toi gmailiosoite nyt ihan okei?

    VastaaPoista
  4. semmoisen subu ainakin mulle antoi. tietty toi ÄT vaihdetaan @-merkiksi kuten nokkelimmat tajusivat. mutta internet-varkaita pitää varoa viimeiseen asti joten siksi mahtavan mystinen kirjoitusasu :D kivaa jos lähetät, ovatten varmasti tyytyväisiä!

    VastaaPoista
  5. okei. Näin tehdään. Menen ensin käymään Dublinissa ja vieläkin sitä ennen nukkumassa.

    VastaaPoista