perjantai 25. joulukuuta 2009

Joulun pyhät

Ainakaan aika ei ole meillä käynyt joulun pyhinä pitkäksi. On mukavaa nukkua pitkään ja tehdä sen verran asioita, kun sattuu kiinnostamaan. Eilen Limerickissä oli kaikki kaupat auki ja kävimme katsomassa millaisia joulusuklaita täällä oli tarjolla. Emmekä muutenkaan taida kuolla nälkään mikäli ei tarvitse muutamaa päivää kauempaa viettää asunnossaan. Ja kun portilla on vartijat ympäri vuorokauden niin voisihan sitä asiat huonomminkin olla. Olemme melkein ainoat City Campuksella. Lisäksemme täällä on vain itävaltalainen Max, joka pitää omassa residenssissään Twin Peaks maratonia.

Jouluateriaksi söimme kevyttä salaattia. Ähkyltä ei silti välttynyt, koska suklaa ei ihan heti asunnostamme syömällä lopu. Mukavan tunnelmalliseksi täälläkin sai asunnon!


Joulutunnelmaa toivat piparit, joita leivoimme. Muottina oli perhonen ja kaulimena viinipullo, joka muuten toimi loistavasti! Ei ole siis mitään syytä ostaa kaulinta, kun leipomistahti on näinkin vilkas.


Asunto alkaa olla ihan ookoo lämpötilaltaa nyt kun sitä on lämmitetty pari vuorokautta. Palapeli on jo varmastikin puolivälissä. Molemmilla on sukkapari neulottuna valmiiksi (päättelyyn tarvittavaa neulaa ei tosin ole varastoissa). Teho-osaston eka tuotantokausi on yhä menossa. Olemme kuulleet irlantilaisia joululauluja. Ja nyt alkaa televisiosta Devil wears Prada. Jatkamme siis chillailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti