maanantai 21. joulukuuta 2009

Limerick ja lumi

Ensin herättyäni ja riennettyäni receptioniin valittamaan toimimattomasta lämmitysjärjestelmästä sain huomata, että City Campus oli pukeutunut valkoiseen pukuun! Aika upealta näytti. Ja hyvä mieli sai ansaittua jatkumoa, kun Marcus receptionista tuli välittömästi korjaamaan meidän lämmittimen. Hän jopa kertoi miten voin sen itse korjata, kun esitin huoleni laitteen rikkoutumisesta joulunpyhinä. Emme näet Hannan kanssa todellakaan halua viettää joulua täällä kylmissämme peittoihin kääriytyneinä. Vaikka niin tekisimmekin niin syy ei saa olla se, että on kylmä, kun lämmitys ei toimi. No loppu hyvin siinäkin.

Hyvin nukutun yön jälkeen nautimme rauhassa aamupalaa ja lähdimme tutustumaan Limerickin keskustaan ja ostamaan ruokaa. Löysimme myös lankakaupan ja täällä pidämme kahdestaan siis myös käsityökerhoa joulunpyhinä. Minun pitää nyt vaan löytää internetistä ohje sukkaan, joka aloitetaan kärjestä. Niin voin neuloa Perulaisesta merinovillasta tarpeeseen tulevat lämpimät sukat täällä.

Shannon joen päällä kelluva kuusi oli saatu korjattua tulvien jälkeen.


Vähän se on latvastaan keno kaatumisensa johdosta. Muuten täyttä tavaraa.

Ostimme ruokakaapit täyteen ja minä investoin 2 euron kaupasta itselleni uunivuoan ja salaattiastian. Ne tulivatkin käyttöön heti, kun tein ruokaa. Mahtavalta tuntui puuhastella täällä keittiössä ja muutenkin kuin oikeasti kotonaan pitkästä aikaa. Ja samalla huomasin kyllä miten paljon kolme kämppistä ovat oman tilan tuntemustani rajoittaneet. Ehkä tässä vielä lomilla tulen niin tutuiksi keittiön kanssa, että en sitten enää välitä, kun kämppikset tulevat 6 viikon kuluttua takaisin ja läsivät taas sohvilla jne.

City Campuksella vallitsee rauha. Juuri nyt sataa lisää lunta. Huomenna pääsemme katsomaan jälleen Cliffs of Moheria ja siitä tekee erityisen upeaa talvipuku. Kyllä Limerickissä on upeaa!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa kässäkerhoilua ja terkkuja Suomesta!

    Tässä on ainakin yksi aika selkeä ohje:
    www.ullaneule.net/0305/neuvot_sukka_varpaista.html

    VastaaPoista
  2. Mä löysinkin jo ohjeen. Purin kärjen ensin kaksi kertaa ja legendaarisesti kolmannella kerralla tuli hyvä. Nyt on jo terä melkeen valmis. :D

    VastaaPoista