lauantai 26. joulukuuta 2009

St. Stephens Day

Joulun pyhät alkaa olla vietetty. 1000 palaa on vielä osittan löytämättä paikkojaan. Teho-osaston ensimmäinen tuotantokausi katsottu. Siitä riittää mulle siis puuhaa varmasti koko kevääksi. City Campus on yhä tyhjä. Nyt taidamme olla jopa aivan ainoat sielut täällä, koska Max (itävaltalainen vaihtari) lähti Canadaan katsomaan tyttöystäväänsä, joka on siellä Aupairina.

Sekä eilen että tänään on satanut vettä. Mutta vasta tänään suli lumi. Hyvin sitkeää sorttia. Lähdimme katselemaan vähän uusia seutuja jalkaisin, koska eilen näytin nenääni ulkona vain parvekkeelta. Tosin niin jouluna kuuluukin tehdä. Näimme useita hunningolla olevia poikia huppareineen. Tuli mieleen ohjelma salainen miljonääri niistä pojista. On rankkaa viettää pyhiä, jos ei ole mitään tekemistä. Meillähän tekemistä on ollut liiaksikin. Samaa sanoi Max. Uskomatonta, mutta totta.

Talojen edustat olivat täynnä roskaa. Jopa joulukalkkuna oli lennätetty yhdestä talosta pihalle. Hetken piti sen kunniaksi miettiä, että onko kalasatamassa vai Limerickin lähiössä. Lokkeja oli näet todella paljon.


Tässä tämä paperi/pahvijäte on aika hyvässä järjestyksessä.

Tänäänhän on täällä olleet kaupat auki. Eli irlantilaisilta ei ole edellytetty kuin yhden päivän ostelutaukoa joulun takia. Itse pystyisin tällä hetkellä parempaan. Jatkan siis neulomista ja palapelin rakentamista.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa! Terkkuja teille joulumummoille! Onnellista vuoden vaihtumista.

    VastaaPoista