tiistai 22. joulukuuta 2009

Kaksi yötä jouluun


Asunto on nyt siivottu lomakuntoon. Kaikki niitit ja pinnit on kerätty sohvien alta ja lattia on niin puhdas, että siltä voisi melkein syödä. Myös ajanvietettä hankittu joulun pyhiksi. On kirjoja, neulostyöt, 1000 palan palapeli sekä teho-osaston 15 tuotantokautta (jotka pitävät minut kiireisenä varmaan vähän pidempäänkin...).

Täällä on niin jouluinen tunnelma sään puolesta, että itsestään löytää joulumielen. Vaikka ei ajatellutkaan olevansa joulumielellä. Niin voi käydä. Oikeastaan odotan paria pyhäpäivää oikein innolla. Mietin samalla, että miksi esimerkiksi sen kutimen ostamiseen piti mennä koko syyslukukausi. Miten monta pipoa ja sukkaparia olisinkaan tylsinä hetkinäni ehtinyt neuloa. Mutta elämässä onkin varmaan tärkeintä oppia omista virheistään ja tässä taas tarjoutuu tilaisuus siihen.

Kävimme tutustumassa Cresentin ostoskeskuksen jouluun. Sieltä löytyi se palapeli. Kumma kyllä ostoskeskuksessa vain yhdessä paikkaa lopulta oli palapelejä. Mihin maailma onkaan menossa...

Hienoa kaikenkaikkiaan. Nyt vaan pitää toivoa (vaikka ei liikaa kannata uhrata ajatuksia tulevaan), että hyvät tunnelmat ja aktiivinen vapaa-aika pysyvät päiväohjelmassa tämän joulun jälkeenkin. :)

1 kommentti:

  1. Hauskaa joulua sinne:)
    Vähänkö oon kade sulle noista Teho-osaston tuotantokausista:D

    VastaaPoista