perjantai 25. syyskuuta 2009

Sitten olen valmis...

Toimintaperjantai lähenee vaihtumista toimitalauantaiksi. Lähes koko aamupäivä meni juostessa polkupyörien perässä. toistaiseksi tuloksetta. Tosin monta verkkoa tuli laskettua vesille asian tiimoilta. Ja tehtyä keskeinen päätös, että 200 e polkupyörästä on liikaa. Jatkan hommaa maanantaina. (ihmettelen kyllä, että joku homma voi olla niin aikaa vievää). Pyöränomistajana olenkin sitten tuulta nopeampi.

Täällä vietettiin Culture Night'a. Piti sisällään kulttuuria ilmaiseksi. Ensin kävimmeKing John's Castlessa (joka olikin jo tuttu paikka). Sen jälkeen olinkin koko ajan askeleen myöhässä joka paikata. Musiikkisessio oli jo ehtoopuolella, kun pääsin paikalle ja näytelmään ei ollut enää lippuja. Vaeltelin siis kaupunilla päätyen painamaan itselleni T-paidan yllä olevan kuvan printillä. Tosi hieno printti ei siinä mitään. Kuulun nyt tuhatpäiseen (kenties) uniikkien Limeriskiläisten joukkoon. Mutta yhtä kaikki aivan mielettömän kiva tapahtuma. Että kaikkiin kulttuuririentoihin pääsi ilmaiseksi. Vaan ei riittänyt yksi ilta koko asian omaksumiseen ja kaikissa paikoissa vierailuun. Etenkin teatteri jäi kaihertamaan mieltä. Pitää siis hankkiutua näytelmää katsomaan pikimmiten.

Ja mahtui päivään toki runsaasti ärtymystä kämppikiä kohtaan. He riehuivat näet eilen ensin juomapeliä pelaten ja kaadellen juomia lattioille ennen baadiin lähtemistä. Baarista palattiin perinteisesti huutaen ja miesseurassa. Miehiä, juustonpaloja ja leivänmuruja olikin sitten aamulla ympäri sohvia, seiniä ja lattioita. Ja avasin orastavasti sanaisen arkkuni ja kerroin mielipiteeni touhusta. Hienovaraisesti. Vielä. Tarvittaessa otteet kovenee. Nyt lopputulos oli toivottu, koska viikonlopuksi City Campuksen jättävät irkut siivosivat. Jopa imuri on nyt ulkoilutettu asunnossa 302. Ja vastaiskuni tulee olemaan tarvittaessa säälimätön.

Kuten huomaamme, pienet asiat saavat suuret mittasuhteet. Pitää välillä vähän palata takaisin suurempaan kontekstiin ja nauttia. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti