maanantai 28. syyskuuta 2009

One, two, three

Ja näin alkoivat lopultakin tunnit irkkutanssin merkeissä. Ja hyvin alkoivatkin! Sain kuulla että liikkeessäni on iloa. Ja kyllä sellaisillä ympyröissä iloa riittääkin. Mahtavaa! Mukavaa saada sellainen fiilis pitkästä aikaa minkä saavuttaa jostain ajatusta vaativasta liikunnasta. Hyvä! Lisäksi tanssitunneilla vallinnut ryhmähenki oli erinomainen. Aitoa porukkaa aidosti innoissaan. Odotan jo ensi viikkoa innolla.

Ei ärsyttänyt oikeastaan ollenkaan edes kämppikset kun pääsin kotiin lopulta tunnin kävelyn jälkeen. Jalat ja mieli saivat rentoutua.

Tosin tämä uusi aluevaltaukseni vaatii ehdottomasti pyörän hankkimista. Vaan se kun ei ole turhan helpoksi tehty. T. etsinnät voisin lopettaa jo nyt

Lisäki tänään oli International Societyn pullamyyjäiset. Minä tosin en ilmoittautunut vapaaehtoiseksi leipuriksi. Kun oli niin paljon innokkaita. Lisäksi aiheessa hämmentää se, että me keräämme rahaa, mutta oikeastaan ei ole käryäkään, että mihin rahat käytetään. Ja jos juttu päätyy siihen, että vuoden lopuksi menemme juomaan yhdessä lasilliset keräämillämme rahoilla niin ei taida olla pointtia koko jutussa. Aika näyttää senkin.

Myös ensimmäisen baari"tappelun" jälkiä siivoavat poliisit ja rikospaikkatutkijat on nyt nähty. Mahtoikohan joku kuolla? Se selviää sitten huomisen lehdistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti