torstai 24. syyskuuta 2009

Ponnistuksia


Kuulumisia keskiviikolta päivän viiveellä. Vaan ei hätää. Näet sanoin kämppiksillekin, että jos minusta ei pariin päivään kuulu niin sitten on syytä huoleen.

Kaksi ekaa päivää "häämatkan" jälkeen ranteita auki viilleltyäni voin tunnustaa ilokseni, että eilinen oli hyvä päivä. Sain paljon edistysaskelia otettua niin todella näkyvien juttujen kautta kuin henkisestikin. Kuten radioshowni on nyt ihan juuri totta. Sen aika on maanantiaisin ja se alkaa jo 5. lokakuuta! Aiheet pyörii suomalaisessa musikissa ja kulttuurissa, mutta muutkin vaihtarit ovat osoittaneet kiinnostustaan aiheeseen. Eli ainakin ruotsalaista heviä olemme kuulevat siinä showssa. Sitten sain ensimmäisen kirjani lainattua kirjastosta. Löysin sen lähes itse! Ja se oli paikalla, joten enää ei tarvitse kuin lukea. Tähän vaiheeseen on päästy suomessakin. Pakkotilanteen edessähän tässä kirjan avaamisen kanssa ollaan, koska jo ensi viikolla on ensimmäinen esitelmä edessä (siitä luetusta tekstistä niin ikään).

Myös harrastusrintama (johon siis radiokin kuuluu) käynnistyi kertarytinällä joogan ja HIP HOPin merkeissä. Jooga oli supertylsää ja hip hop mukavaa. Mutta molemmat tekee hyvää mulle, joten jatkan niitä.

Loistavan päivän kruunasi käynti irlantilaisessa pubissa irlantilaisessa seurassa. Tästä voidaan kiittää paluumatkalla Suomesta bussissa tapaamaani Ilonaa. Bändi soitti mukavaa musiikkia. Ja sinne olisi itsekin päässyt soittamaa, jos vaan osaisi edes auttavasti. Tinapillin soittotaidon kartuttaminen on nyt siis ajankohtaisempaa kuin koskaan .Mutta parasta kaikessa oli siis kuitenkin tunnelma. Lisäksi juttelin siellä näyttelijän kanssa, joka lupasi tulla radioshowhuni kertomaan että mikä on hottia hänen projektissaan. Siis hän kuvaa videoita. Ihan en päässyt täyteen ymmärrykseen projektistaa, koska perinteitä kunioittaen pubissa oli aivan jäätävä meteli.

Hienolla tunnelmalla eilisestä vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti