tiistai 22. syyskuuta 2009

Pyykkipäivä

Opin tänään muutamankin asian. Yksi on se, että näillä mahdollisuuksilla kuivailla pyykkiä, sitä ei kannata pestä paria koneellista kerrallaan. Nyt on kuvan pyykkiteline täytetty kahteen kerrokseen ja parvekkeella roikkuu kolmet farkut sekä keittiön oven päällä kaksi lakanaa ja pyyhe kaikki päällekkäin. Taidan ensi kerralla testailla, josko kuivausrummut toimisivat.

Sitten opin senkin, että myös täällä maailman kolkassa asenne ratkaisee. Näet liikaa ei pidä keskittyä siihen miten tulee reputtamaan kaikki kurssit. Pitää sitten anoa osaopintopisteitä, jos niin käy. Ja ottaa koko homma huumorin kannalta. Muuten tulee eteen pitkä ja rasittava, kenties jopa ahdistava, vuosi.

Sitten tungin tavarani tuohon ainoaan kaappiini. Eivät mahdu sinne hyvin, todellakaan. Pitää ostaa naulakko. Nyt kun on tiedossa vuosi Irlannissa, voi keskittyä tänne sopeutumiseen oikein kunnolla. Tämä asunto voi nousta välillä kynnyskysymykseksi, mutta koetan selvitä. Koska kämppikset eivät ole kuitenkaan ikäviä. ainoastaan sotkuisia ja äänekkäitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti