torstai 10. syyskuuta 2009

Dancing shadows

Tämä päivä sai minut monin paikoin miettimään, että miksi pirussa tulin tänne opiskelemaan. Tänne tuloa en kadu yhtään, mutta opiskelua. Tiedossa pirusti töitä ja kenties kyynelvirtoja, kenties vuolaita. Jotkut luennoitsijat puhuu vaan NIIN nopeasti ja epäselvästi. Mutta minkäs teet. Pitää tsempata. Täällä kun ei pitäisi tulla yllätyksenä se, että opinnot on englanniksi. Tai sitten teen Suomeen verkkokursseja. Onneksi sain henkilökohtaista tuutorointia. Kanssaopiskelijat ovat niin kivoja! Ja päivän päätteeksi on taas valoa tunnelin päässä. Onhan täällä vaan niin hienoa ja paljon erilaisia mahdollisuuksia, kuitenkin.

Myls harrastustoimintani alkaa kohta hillittömällä tohinalla. Tämän päiväisessä Clubs & Socks dayssä Valitsin tuleviksi harrastuksikseni irlantilaisen tanssin, radioshown vetämisen (unelmat senkun etenee kohti toteutumistaan), draamakerhon ja hip hop -tanssikurssin. Aikaisemmin olen jo ilmoittautunut Joogakurssille. Katsotaan sitten kuinka moneen oikeasti ehtii. Mutta olen tosi innoissani!

Päivän lopuksi leikimme kameralla. Vaalenapunainen taivas siihen innoitti. Yllä oleva otos on tanssiva varjo. Yhteistyössä suuniteltu kuvasarja, jonka toiset osat ovat olemassa myös. On mulla vaan niin hyvä kamerakin!

Eli kiitos kysymästä, hienosti menee. =)

2 kommenttia:

  1. Mä vaan mietin ja niin varmaan säkin että on se niin väärin ettei noista mahtavista harrastekursseista saa opintopisteitä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan. Ajattele miten ylioppinut itsekukin sitten olisi paperilla. Onneksi saa tehdä sitä mitä haluaa. =)

    VastaaPoista