keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Lisää ensivaikutelmia


Tänään oli käyttöä kumisaappaille. Ja olin ylen onnellinen, kun ne minulla mukana oli. Ei kastunut varpaat eikä farkkujen puntit. Erinomaista!

Aamupäivällä vierailimme Jennan kanssa koulullamme. Osuimme paikalle luontevasti samaan aikaan, kun paikallisille luokanopettajaopiskelijoille oltiin aloittamassa kierrosta pitkin yliopistoa. Pääsimme mukaan. Hasitelin haikeana kuvisluokan saven tuoksua miettien mielessäni valitellen, että sinne ei änä vuonna ole asiaa. Täällä kun pitäisi olla opettajaopiskelijan vaihtopaikalla saadakseen opettajaopintoja, mitä minä en maantieteen vaihdokkina ole. Tosin huomenna ollaan taas viisaampia niistä opinnoista aivan varmasti, kun koulu virallisesti alkaa orientoitumisella.

Kaikki ihmiset ovat niin kovin ystävällisiä täällä. koulullakin oli heti selainen olo, että viihtyy varmasti sateen ropistessa vasten aaltomuovipleksikattoa. Koululla voi hoitaa kaikki asiat, kuten pankkiasiat. Tänään avasimme tilit Bank of Irelandiin, jonka konttori on yliopistolla. Sekin sujui niin mukavasti. Ennakkokäsitykseni siitä, että irlannissa mikään ei tapahdu nopeasti ja vähintään viikko pitää kaikkeen varata, rapistuu päivä päivältä.

Vielä tänään on ohjelmassa irlantilaista tanssia yliopistolla uusille opiskelijoille. Se on mukavaa. Ja sen jälkeen luvassa on pubireissu. Sarjassaan ensimmäinen.

1 kommentti: