torstai 24. syyskuuta 2009

Kerta kiellon päälle

Kaikkia kiireitä sitä pitääkin lievittää. Ensin ajattelin hoitaa osan ongelmistani hankkivalla pyörillä kulkevan kassin. Kunnes tulin todella sen päätöksen ääreen, että tarvitsen polkupyörän. Tästä kaikesta voidaan kiittää koulupukukuista pikkupoikaa, joka asioikseen alkoi haastaa kanssani riitaa siitä, että täällä ei saa valokuvata. Tässä tapauksessa täällä oli kadulla, kun olin ottamassa kuvaa kauniista taivaasta ja liikenteestä. Kerroin pojalle, että mieleeni ei missään vaiheessa edes juolahtaisi ottaa kuvaa hänestä. Tästä seurasi se, että poika alkoi esittää kansainvälisin käsimerkein, että olen vähä-älyinen ja minulta jäi kokikset ostamatta. No siitä siis seurasi myös se, että katsoin turvalliseksi lähteä eri suuntaan kuin hän. Kun eihän sitä tuollaisen keskenkasvuisen hullun vanhempien psyykkeen tilaa voi kuin aavistaa. Ja päädyin pyöräkauppaan. Pyörä jäivielä sinne, mutta saatan sen jo huomenna omistaa.

Loput päivän hailaitit ovat kaupungilla käydyn printterihankintakierroksen ympärillä. Printterikin jäi vielä kauppaan ja saatan sen onnellinen omistaja olla niin ikään jo huomenna.

Tänään täällä juhlitaan Arthur Guinnesin 250 synttäreitä. Ihan siis oluen ympärillä ollaan. Seuraavan kerran sitä juhlitaan sitten 50 vuoden päästä, joten ainutlaatuinen juttu on kyseessä. Mutta vielä en ole silti päättänyt jätänkö koko homman väliin. Näet tänään kokoonnumme ensin pienellä porulakka irlannin kielen ääreen. Se on kenties vaiheinta, mitä olen aikoihin kohdannut. Luvassa on kutienkin helppo koe, joten sinnittelen varmasti mukana kohti kuutta opintopistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti