maanantai 7. syyskuuta 2009

Koulua koulupuvutta

Tästä alkoi se todellinen koulu samalla aloittaen myös mun koulupukujen kuvaamisprojektin. Suorastaan kauniiksi kuvailtavissa oleva päivä tarjosi muutenkin mukavia kuvakulmia kouloumatkaani.

Kolmen kurssin ensimmäiset luennot olivat tänään. Nyt on vain edessä se hankalahko tehtävä tälle viikolle, että pitää valita kiinnostavista 9 kurssista ne 5. Kun enempää ei voi tehdä. Ja kaikenkaikkiaan nämä sankarittaret, eli kämppikseni, kertoivat, että he tekivät viime vuonna vain 4 kurssia koko ukuvuonna. Miten iänkaikkisessa he koskaan valmistuvat miksikään. Ja onko se normaali tahti. Otan selvää. Sen rinnalla meidän 10 kurssin vuositavoite tuntuu aika paljolta... No pitää katsoa mitä sitten todella lukee, koska en tullut tänne van viettämään aikaa läppärini kanssa kahden. Kaikki kyllä luonnistuu. Ei hätää.

2 kommenttia:

  1. Ihan mieltsii lukea sun seikkailuista täältä!! Ja etenkin, kun olet nähnyt niin paljon vaivaa kuvien eteen ja tekstit on hyviä!! Kauankos meinaat siellä saarella muuten olla??

    Pidähän huippuhauskaa siellä ja muista päivitellä, että voin sitten velloa täällä omassa kateellisuudessani tuntisuunnitelmia harjoittelua varten kirjoittaessani.. ;0D

    Terveisin Laura P.

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Mä aijon kellua tällä saarella kokonaisen lukukauden. Ja kunniakas suunnitelma on pitää blogia joka päivä. tulee otettua kuvai, joita kelpaa sitten katsella. Pidä norssi pystyssä!

    VastaaPoista