tiistai 1. syyskuuta 2009

Kone toimii, kaikki toimii

Ajtella. Asun täällä Limerickissä opiskelija-asuntolassa yhteensä kolmen tytön kanssa, joista kaksi vain ovat ehtineet jo perille. Eli tuleva vuosi menee nauttien 18-vutiaiden tyttöjen seurasta. Myönnän avomesti, että ensin olin aika rikki, kun näin sen ekan tytön. Mutta vuorokaudessa mieli muuttuu ja jo nyt olen tosi onnellinen, että asun juuri heidän kanssaan. Tytöt ovat kotoisin ihan tuosta vierestä Claresta. Heiltä muun muassa kuulin, että nettitunnukset ei tarvitse kuin printata receptionin koneelta työntekijöiden toimesta toisin kuin minulle eilen kerrottiin juurikin siellä receptionissa, että viikko vierähtää ennen kuin tunnuksia kuuluu. no juuri äsken kävin tunnukseni sieltä hakemassa. Ilman mitään ongelmia. Joten olen tästedes netin orjana huoneessani, jos muut asiat ei nappaa.

Tyynyt ja peitot sain hankittua ja ekan yön nukuttua ja aamuteet juotua. Kyllä täällä ihan kelpaa olla. Lähinruokakauppa on Lidl. Melko apsurdia, sanoisin. Siellä oli ne ihan samat Milbonan setit hyllyssä kuin Suomessakin. Eli liikaa ei tarvitse kansainvälistyä.

Nyt muuten sataa aivan kaatamalla! Onni olla kumisaappaiden omistaja. Näet eilen oli kaunis päivä ja aurinko suorastaan paistoi. Uhdessä hetkessä olin onnellinen jopa siitä, että aurinkolasit tulivat mukaan. Tosin toinen kämppiksistäni (nimet muistuvat mieleen ehkä joskus) sanoi, että se oli hyvin poikkeuksellista. Että yleensä sataa aina vaan. Ja voin olla myös onnellinen siitä, että en ottanut mukaan suoristusrautaa. Täydellisen turhaa olisi hiuskia oikoa tässä sadesäässä.

Tänään menen tutustumaan mahdollisuuteen avata pankkitili ja kenties otan prepaid-liittymän. Loistava päivä siis jälleen tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti