maanantai 4. tammikuuta 2010

Kohti uusia haasteita

Vuosikymmen vaihtui täällä Limerickissä minun ja Hannelen perinteiden mukaan hyvin. Irlantilaiset eivät raketteja paukuttele (joka heidän edukseen lasketaan), joten aaton jäljet ja roskat eivät poikenneet normaalista elämänmenosta. Saimme tänne kämpillemme seuraksi aaton illaksi Dave -kämppiksen ja tyttökaverinsa. Tyttökaveri Elen jopa otti meistä kuvia paljettiasuissa.

Pari vuode ensimmäistä päivää me käytimme Limerickiin tutustumiseen kävellen. Todella kauniita seutuja täällä kyllä on myös niiden rumien kaveriksi! Löysin myös näillä reissuilla muutaman kyltin, joka kehotti keräämään koirien jätökset. Eli on niitä Limerickissäkin, vaikka ei minun koulumatkallani olisikaan. Vielä jää muutamat reitit toki kävelemättä näille Hannelen Irlannin päiville.


100 -vuotias talo vartioi pihaansa.



Upeita hevosiakin saimme nähdä!


Kävimme eilen myös elokuvissa, joka niin ikään oli minulle täällä ensimmäinen kokemus laatuaan. Hugh Grant ja Sarah Jessica Parker tähdittivät elokuvaa "Did you hear about Morgans?". Elokuva oli ikan ookoo. Eniten viihdytti/hämmästytti se muu yleisö. Tytöt olivat pukeutuneet lähinnä chearleader -asuja muistuttaviin viritelmiin ja jalassa oli yli polven nousevat lateksisaappaat. Täällä kun on aika viileää nyt niin ihan t-paidoissa ja minihameissa ilman sukkahousujakaan olivat liikenteessä! Ikää näillä tytöillä oli ehkä 14 -vuotta ja pojat olivat sitten jo ajokortin omistavia. Heillä oli päällään suorat housut ja kauluspaidat. No ei ne asutkaan mitään, vaikka itse emme Hannelen kanssa päästäisi omia tyttöjämme ulos ovesta sellaisissa tamineissa. Mutta kun popcorneja piti käydä hakemassa kesken elokuvan ja röyhtäily sekä puhelimeen vastaaminen olivat yleisiä käytäntöjä, niin vähänhän se häiritsi. Tosin onneksi irlantilaiseen tyyliin elokuvan volyymi oli täysillä, joten muu hälinä jäi sen alle. Ensi kerta elokuvissa pitänee valita ajankohdaltaan paremmin. Varmaan arkena on vähemmän chearleadereita...

Muuten elo on pyörinyt Teho-osaston, kokkailun (!) ja neulonnan ympärillä. Tänään lähdemme kuitenkin pienelle reissulle. Suuntana on Aran Saaret ja Galway. Saarilla meidät tapaa kämppikseni Deirdre, joka on siis sieltä kotoisin. Lupasi näyttää vähän paikkoja. Tulee varmasti mukava reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti