maanantai 4. tammikuuta 2010

Galway again!

No niin olemme päässeet Hannelen kanssa tutustumaan Galwayn ympyröihin. Olemme katselleet villapaitoja (jotka voi sen lisäksi, että ne on tehty koneella, niin olla tehty koneella ihan Kiinassa asti! Lienee turha sanoa, että olen aika pettynyt), etsineet postikortteja, kuunnelleet perinteistä irlantilaista musiikkia, syöneet lettuja ja juoneet reissun ensimmaiset Guinnesit! Ei siis huono paiva olleenkaan! Guinnes tosin oli terastettu mustaherukkamehulla, mutta se varmaan ei haittaa. Jatkossa, jos juon Guinnesia niin aijon juoda sen mustaherukkamehulla. Se vaan oli niin monta kertaa parempaa niin.



Pubitunnelman luo... ja hyvä musiikki!

Hostellikin vaikuttaa oikein mukavalta pikkupaikalta. Tällaisen voisi perustaa itsekin! Saimme sita paitsi 8 henden mixed dormin sijaan jakaa kahdestaan neljän hengen huoneen edellisen vaihtoehdon hinnalla. Huoneessa on lammin ja talo tarjoaa ilmaista teeta. Kelpaa siis kayttaa hintaan kuuluva 30 minuutin nettituokio. :)


Hostellihuoneen värit olivat räikeitä. Vaan kun on kaikki värit räikeitä,
niin yhdistelmä on aina aiva ookoo.

Huomista Aran saarten reissua varten on jo ostettu bussiliput ja lauttaliput ja Deirdre tulee meitä vastaan laiturille. Luvassa siis mukava päivä silloinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti